Advertisement

Φαιη Σκορδα Νικοσ Ηλιοπουλοσ Χωρισμοσ : Εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της.

Φαιη Σκορδα Νικοσ Ηλιοπουλοσ Χωρισμοσ : Εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της.. Η φαίη σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Η φαίη σκορδά ζευγάρι με τον νίκο ηλιόπουλο. Και κάπου εκεί στον συντηρητισμό βρήκε τον γαλίτη. Όλοι μαζί σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με. Posted in celebrity news | leave a comment.

Όλα δείχνουν πως η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος βλέπουν αρκετά σοβαρά τη σχέση τους. «να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια η φαίη σκορδά είπε ότι είναι μια απόφαση ζωής που πήραν από κοινού με τον γιώργο λιάγκα και είπε ότι δεν είναι κάτι το χθεσινό. Η φαίη σκορδά είναι ερωτευμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα, και σύντροφός της είναι ο νίκος ηλιόπουλος. Η φαίη σκορδά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει κράξει ή παραπονεθεί δημόσια όμως εχθές η ανάρτηση που έκανε ο νουσρέτ ήταν αρκετή για να την βγάλει έξω από τα ρούχα της. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα η φαίη σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή.

Φαίη Σκορδά σχέση: Ο σύντροφος, οι αποκαλύψεις της ...
Φαίη Σκορδά σχέση: Ο σύντροφος, οι αποκαλύψεις της ... from www.alphafreepress.gr
Είναι πολύ ώριμο να τελειώνεις κάτι όταν βλέπεις κάτι ότι δεν προχωράει. Η φιλική τους σχέση διαρκεί πολλά. Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε ένα ρόφημα που θα σας κάνει να το λατρέψετε! Η φαίη σκορδά με τον σύντροφό της, νίκο ηλιόπουλο έκαναν μια μικρή απόδραση. Τα βάζετε σε ένα μεγάλο σκεύος και τα ανακατεύετε. Η φαίη σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο ηθοποιός, εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Είναι πολύ ώριμο να τελειώνεις κάτι όταν βλέπεις κάτι ότι δεν προχωράει.

Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Φύσει και θέσει ανθρώπινη και πολύ θηλυκή. Μετά από το χωρισμό της με τον γιώργο λιάγκα η γνωστή παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της. Μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό για ένα τριήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης με τον νίκο ηλιόπουλο. Η φαίη σκορδά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν είναι πλέον μόνη σχεδόν 4 χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν, λίγοι και καλοί! Πιο αναλυτικά, όταν η φαίη ρώτησε τον θανάση τσαλταμπάση για τη συγγραφέα του θεατρικού έργου στο οποίο πρωταγωνιστεί. Και κάπου εκεί στον συντηρητισμό βρήκε τον γαλίτη. Όλα δείχνουν πως η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος βλέπουν αρκετά σοβαρά τη σχέση τους. Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην. Η λαμπερή φαίη σκορδά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας espresso, που πηγάζουν από το περιβάλλον της δημοφιλούς παρουσιάστριας του αντ1, είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, επισημοποιώντας τη σχέση της με τον σύντροφό της νίκο ηλιόπουλο. Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος μετρούν πάνω από ένα χρόνο κοινής πορείας παρά το γεγονός ότι έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο head of digital στον όμιλο του πρώτου θέματος απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Και κάπου εκεί στον συντηρητισμό βρήκε τον γαλίτη. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους; Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος είναι ζευγάρι περίπου ένα χρόνο και όλα δείχνουν πως η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να 'ρθει. Εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της. Η βίκυ καγιά έχει καταφέρει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της να μαγνητίζει την προσοχή της κοινής γνώμης.

Φαίη Σκορδά: Δείτε τη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του ...
Φαίη Σκορδά: Δείτε τη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του ... from fthisimage.azureedge.net
Η φαίη σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Εμφανώς συγκινημένη η φαίη σκορδά αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της εκπομπή. Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην. Μάλιστα, η φαίη σκορδά έχει βρει το στήριγμά της σε έναν άντρα που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, τον κολλητό της, σάββα τζαβαλάκη. Η φαίη σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Ο διάσημος τούρκος σεφ salt bae δημοσίευσε… δείτε την συνέχεια στο youweekly.gr. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο head of digital στον όμιλο του πρώτου θέματος απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο head of digital στον όμιλο του πρώτου θέματος απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Το τριήμερο του αγίου πνεύματος επέλεξε η φαίη σκορδά για μια εξόρμηση με τον αγαπημένο της νίκο ηλιόπουλο. Φύσει και θέσει ανθρώπινη και πολύ θηλυκή. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Από την άλλη, η φαίη σκορδά είχε παραδεχθεί το νέο της δεσμό με τον νίκο ηλιόπουλο. Η φαίη σκορδά είναι ερωτευμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα, και σύντροφός της είναι ο νίκος ηλιόπουλος. Άφησε τα παιδιά στον γιώργο. Ο γοητευτικός νίκος ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management και στο προφίλ του στο instagram έχει αρκετές αναρτήσεις σχετικές με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Η φαίη σκορδά ζευγάρι με τον νίκο ηλιόπουλο. Μάλιστα, η φαίη σκορδά έχει βρει το στήριγμά της σε έναν άντρα που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, τον κολλητό της, σάββα τζαβαλάκη. Ο διάσημος τούρκος σεφ salt bae δημοσίευσε… δείτε την συνέχεια στο youweekly.gr. Εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα η φαίη σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή.

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Εμφανώς συγκινημένη η φαίη σκορδά αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της εκπομπή. Η λαμπερή φαίη σκορδά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας espresso, που πηγάζουν από το περιβάλλον της δημοφιλούς παρουσιάστριας του αντ1, είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, επισημοποιώντας τη σχέση της με τον σύντροφό της νίκο ηλιόπουλο. Instagram, έξοδος, νίκος ηλιόπουλος, παρουσιάστρια, σύντροφος, φαίη σκορδά | η φαίη σκορδά με τον σύντροφό της, νίκο ηλιόπουλο το ζευγάρι χαλάρωσε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από την άλλη, η φαίη σκορδά είχε παραδεχθεί το νέο της δεσμό με τον νίκο ηλιόπουλο.

Paparazzi! Η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της Νίκος ...
Paparazzi! Η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της Νίκος ... from image.fthis.gr
Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της. Με τον γιώργο λιάγκα μαζί αποτελούν μεγάλη δύναμη στην τηλεόραση και δη στην πρωινή ζώνη, γιατί ο γιώργος βλέπει τα πράγματα. Τον θανάση τσαλταμπάση είχε καλεσμένο η φαίη σκορδά στην εκπομπή της. Ο νέος σύντροφος της φαίης σκορδά, λέγεται νίκος ηλιόπουλος και βρίσκεται δίπλα της εδώ και έναν χρόνο. Η βίκυ καγιά έχει καταφέρει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της να μαγνητίζει την προσοχή της κοινής γνώμης. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν, λίγοι και καλοί! Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε.

Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος μετρούν πάνω από ένα χρόνο κοινής πορείας παρά το γεγονός ότι έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος είναι ζευγάρι περίπου ένα χρόνο και όλα δείχνουν πως η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να 'ρθει. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Ο νέος σύντροφος της φαίης σκορδά, λέγεται νίκος ηλιόπουλος και βρίσκεται δίπλα της εδώ και έναν χρόνο. Η φαίη σκορδά ζευγάρι με τον νίκο ηλιόπουλο. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα η φαίη σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου ειναι ο κολλητός της σκορδά άρης καβατζίκης ειναι η νεα σχέση της φαιης σκορδά πότε έγινε η. Φύσει και θέσει ανθρώπινη και πολύ θηλυκή. «να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια η φαίη σκορδά είπε ότι είναι μια απόφαση ζωής που πήραν από κοινού με τον γιώργο λιάγκα και είπε ότι δεν είναι κάτι το χθεσινό. Ο γιώργος λιάγκας γνώρισε τη φαίη σκορδά στην εκπομπή της μαρίας σταματέρη gala, αλλά η πρώτη επαφή όμως ήταν επεισοδιακή, αφού υπήρξε ένταση αναμεσά τους. Η φαίη σκορδά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν είναι πλέον μόνη σχεδόν 4 χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα. Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην. Τα αφήνετε εκεί μισή ώρα και είστε έτοιμες. Είναι πολύ ώριμο να τελειώνεις κάτι όταν βλέπεις κάτι ότι δεν προχωράει.

Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 1000, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη ουγγαρέζο, ενώ ο τάσος τεργιάκης και η νάνσυ παραδεισανού είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα φαιη σκορδα. Η μαρία είναι πολύ συντηρητική στα προσωπικά της, είναι πολύ σοβαρό κορίτσι.

Posting Komentar

0 Komentar